Rent a Car Otopeni

Otopeni este un orasel mic si frumos, nefiind o destinatie turistica sau de afaceri. Avantajul sau si motivul pentru care acesta este cunoscut in toata lumea este existenta aeroportului principal al capitalei Romaniei, Bucuresti. Din acest motiv, sistemul rent a car Otopeni este foarte dezvoltat in jurul aeroportului, iar acest mic orasel nu-i este deloc strain. Inregistrand inca din anul 2014 un numar de 1.8 milioane de pasageri anual, aeroportul Otopeni este o sursa foarte buna de clienti si totodata un loc in care multi dintre calatori au nevoie de un mijloc cu care sa se deplaseze mai departe in calatoria lor. Multi dintre acestia nici nu doresc neaparat sa ramana in Bucuresti, ci ajung aici pentru ca trebuie sa se deplaseze in sudul tarii, iar aici au aeroportul cel mai mare care deserveste aceasta zona.

Acesti clienti de obicei cauta un sistem rent a car Otopeni aeroport, intrucat doresc ca direct de la aeroport sa primeasca masina si sa continue deplasarea pentru a pierde cat mai putin timp posibil pe cautarea unui mijloc de transport sau pe transferul de la aeroport la gara sau la diferite alte mijloace de transport in comun. De asemenea autoturismul ofera o mult mai mare flexibilitate astfel incat, in cazul in care clientul doreste sa se deplaseze in mai multe zone, are la dispozitie mijloacele necesare pentru a face asta intr-un mod confortabil si intr-un autoturism pe care el l-a ales, care-i place si cu care este obisnuit. Echipa noastra de la Rentacar-Ro este complet pregatita sa acopere necesitatile si sa intampine toate dorintele clientilor ce fac obiectul sistemului rent a car Otopeni. Cu o flota de 10 masini constante selectate din toate tipurile de autoturisme, de la cele mici, de oras si pana la masini de dimensiuni mari pentru a va indeplini orice nevoie, indiferent ca veniti in vacanta sau veniti intr-o calatorie scurta de afaceri.

Masinile pe care le avem in flota sunt noi sau foarte bine ingrijite, astfel incat nu va veti face griji de posibile defectiuni sau de mici elemente nefunctionale care sa va deranjeze. De asemenea, pentru orice situatie neplacuta prin care puteti trece, aveti la dispozitie numarul nostru de telefon de pe pagina de internet care este disponibil mereu pentru pentru a va oferi asistenta si pentru a va indruma in orice aveti nevoie cu privire la autoturismul inchiriat. Pentru ca ne-am gandit la toate, listele noastre de preturi sunt cele mai bune de pe piata. De asemenea, in cazul in care acestea nu va satisfac, putem sa va punem la dispozitie oferte personalizate in cazul in care avem disponibilitati in acest sens, oferte atat de pret cat si de autoturisme, garantandu-va totodata ca veti reveni la noi dupa experienta cu Rentacar-Ro si ca vom avea un parteneriat profitabil de ambele parti si de lunga durata.

Intre elementele optionale pe care le punem la dispozitie clientilor nostri, in dorinta de a intampina nevoile lor se afla scaunul pentru copil, echipamente de iarna complete, un al doilea sofer pentru situatia in care aveti nevoie, sau chiar sisteme de navigatie performante, care sunt in acord cu ultimele standarde in tehnologie. Sistemul echipei noastre de rent a car Otopeni Bucuresti este unul care pune pe primul loc satisfactia clientului si care asigura o colaborare castigatoare pentru ambele parti. Va fi nevoie sa apelati la noi o singura data pentru a va convinge ca suntem prestatorul de servicii din acest domeniu cu cea mai buna oferta si cu cea mai buna atitudine fata de clientul nostru.