Rent a Car Bucuresti

Bucurestiul este capitala Romaniei, este un oras cu o istorie frumoasa si este totodata centrul economic, politic si cultural al tarii. Nu este de mirare ca sistemul rent a car Bucuresti este unul efervescent, aflat in continua miscare, in conditiile in care nenumarati clienti solicita masini pentru inchiriere, venind atat de prin alte orase din tara, dar si din strainatate, pentru numai cateva zile sau pentru cateva luni, cu afaceri, cu deplasari de serviciu, dar si in vacanta, in vizita la familie sau in incercarea de a vedea diferenta dintre capitala si celelalte orase ale Romaniei la nivel de oportunitati de munca sau de afaceri. Echipa noastra de la Rentacar-Ro s-a ocupat de tot ceea ce este nevoie pentru acesti clienti, astfel incat oferta noastra este cea mai buna de pe piata atat la nivel de preturi, cat si la nivel de gama de masini din care clientii sa aleaga in functie de placerea sau nevoile lor.

Sistemul rent a car Bucuresti si infrastructura sa la Rentacar-Ro este una care va permite o mult mai mare mobilitate si un castig extraordinar de timp, intrucat echipa este pregatita sa va ofere toate informatiile necesare indiferent daca aveti rezervare sau nu,intr-un timp extrem de scurt, oferindu-va totodata o mult mai mare flexibilitate in ceea ce priveste finantele, termenii si conditiile de inchiriere, posibilitatea de a nu plati garantie, elemente optionale gratuite si contra cost si multe altele, astfel incat tranzactia se va incheia in doar cateva minute, iar dumneavoastra veti fi un client multumit si veti dori sa va intoarceti la noi de fiecare data pe viitor.

Unul dintre avantajele alegerii de a lucra cu noi este faptul ca puteti apela cu incredere la sistemul nostru de rent a car Bucuresti fara garantie,situatie in care dumneavoastra nu veti depune nicio garantie pe care sa riscati sa o pierdeti la predarea autoturismului, ci in schimb veti plati doar o asigurare zilnica ce acopera toate potentialele pagube ce pot fi produse acestuia. Garantam totodata faptul ca aceasta asigurare este cu mult mai mica decat oricare alta asigurare de pe piata ajungand la valoarea maxima de numai 10 euro pe zi. Este un mod echitabil de a asigura ambele parti, atat pe noi, cat si pe dumneavoastra. Oricum, in cazul oricarui eveniment de acest tip, va indicam sa ne contactati imediat, pentru ca echipa noastra sa va poata asista si sa va poata indruma cu privire la ceea ce este de facut. In acest sens avem un numar de contact care este disponibil la orice ora din zi si din noapte pentru a va oferi asistenta de care aveti nevoie si pentru a va solutiona problemele intampinate.

La Rentacar-Ro nu suntem doar un prestator de servicii, suntem prietenul si asistentul clientului nostru, astfel incat acesta la finalul perioadei de inchiriere sa fie multumit si sa doreasca un parteneriat de lunga durata cu echipa noastra, apeland la noi de fiecare data cand revine in Bucuresti si are nevoie de o masina de inchiriat. De asemenea, pentru a veni in intampinarea clientului nostru si pentru ca ne gandim intotdeauna la optimizarea bugetului clientului, am dezvoltat sistemul nostru de rent a car Bucuresti ieftin si va putem oferi cele mai bune preturi, punand la dispozitie de asemenea oferte personalizate pentru clientii nostri, dar si variate tipuri de oferte in functie de sezon, in functie de disponibilitatile noastre, sau uneori doar ca si oferta a lunii sau a saptamanii. Ramaneti mereu la curent cu ofertele de pe pagina noastra de internet!