Inchirieri auto Bucuresti

O plimbare cu masina prin Bucuresti este o plimbare prin micul Paris cu diverse puncte de atractie parcuri si imagini arhitecturale diverse. Pentru imagini inedite vazute cu masina de la inchirieri auto bucuresti putem face o oprire in fata Palatului Parlamentului si dupa aceea putem sa fugim catre unul din parcurile verzi pe care capitala le ofera. De asemenea, daca am ales sa conducem noaptea, cel mai bine este sa mergem direct in centrul capitalei, sa lasam masina parcata regulamentar si sa vizitam Bucurestiul pe timp de noapte. Iar daca e noapte nu putem sa recomandam decat centrul vechi unde se gaseste inima distractiei. Toate acestea din masina inchiriata pe care v-o punem la dispozitie si care va va satisface orice nevoi atat de confort, cat si de mobilitate sau de flexibilitate si placere de condus.

Cu sistemul de inchirieri Bucuresti ieftin, capitala devine mai accesibila decat de obicei. Desi transportul in comun este din ce in ce mai organizat, nimic nu se compara cu o explorare proprie a orasului conform programului pe care noi il facem si din spatele volanului, cu opriri nu numai in punctele de interes sau in cele laudate de turisti care au vizitat orasul, dar si cu explorarea a ceea ce noua ne pare interesant sau ceea ce vedem si ce ne prezinta interes pentru a vizita, fotografia si explora. Asta daca nu cumva cautam o zona de relaxare, situatie in care putem sa ne indreptam catre zona de nord a bucurestiului pentru a gasi zone de picnic sau plimbare in aer liber.

La Rentacar-Ro, va dam posibilitatea de a rezerva un autoturism chiar din canapeaua caminului dumneavoastra. Sistemul nostru bine structurat de inchirieri auto Bucuresti va ofera posibilitatea de a rezerva in avans masina dorita si de a nu mai circula prin toate oficiile de rent a car, bucurandu-va totodata mai mult timp de vizita dumneavoastra si fara a pierde timpul pentru alegerea masinii sau pentru birocratia de pe care clientii o intalnesc peste tot. Asa ca la momentul incheierii tranzactiei online, firma noastra se va ocupa de toate procedurile, inclusiv de livrarea autoturismului sau de transferul masinii astfel incat sa plecati cat mai repede in explorare sau la hotelul dumneavoastra.

Echipa de la Rentacar-Ro are o vechime foarte mare pe piata de inchirieri auto bucuresti fara garantie si aici rezida si experienta pe care noi o detinem in domeniu. De aceea va oferim intotdeauna cea mai buna oferta de pe piata, incluzand livrarea masinii la hotelul in care sunteti cazati, la aeroportul pe care aterizati si cu transferul aeroport-gara sau cu solutionarea oricarei situatii in care va aflati. La inchirierea fara garantie va oferim asigurarea zilnica de tip CASCO, care bineinteles se adauga la costul total al autoturismului inchiriat, dar care este o varianta mult mai sigura, mai ieftina si care nici nu tine sume de bani pe care le puteti folosi in calatoria dumneavoastra blocate la noi.