Despre noi

About us

Cu perseverență și profesionialism, punem la dispoziția clienților noștri servicii de închiriere auto în zona Otopeni, în apropierea Aeroportului Internațional ”Henri Coandă”. Oferim spre închiriere mașini sigure și fiabile, disponibile pentru închiriere pentru perioade variate de timp, fără perceperea de garanții suplimentare din partea beneficiarului. Asigurăm suport tehnic non-stop și asistență rutieră completă, pentru că ne dorim ca experiența avută la volanul automobilelor AUTOROM RENTACAR-RO să fie una fără egal.

Ne-am specializat în tot ceea ce înseamnă servicii de închiriere și suntem una dintre companiile de top din zona Otopeni. Asigurăm mașini în regim rent-a-car pentru București și zonele adiacente, fiind la dispoziția tuturor persoanelor care au nevoie de o mașină fiabilă, pe termen scurt sau mediu. În funcție de nevoile clientului și de bugetul de care acesta dispune, oferim spre închiriere mașini variate, care se pot adapta cu ușurință traficului din România.

Serviciul rent-a-car AUTOROM RENTACAR-RO poate fi furinizat inclusiv în regim de urgență, pentru călătorii care au nevoie de un automobil de și la Aeroportul Iternațional ”Henri Coandă”. Printr-o simplă rezervare, realizată online sau telefonic, vă putem putem aduce mașina dorită la aeroport, în mai puțin de o oră. Suntem în permanență la dispoziția clienților noștri și venim în ajutorul acestora cu servicii eficiente, întotdeauna de cea mai bună calitate.

CE AVANTAJE OFERIM?

FLOTĂ AUTO DIVERSIFICATĂ

cu peste 20 de modele auto disponibile spre închiriere

ROVIGNETĂ PLĂTITĂ

și rezervorul mașinii plin, pentru o experiență auto eficientă

FĂRĂ COSTURI ASCUNSE

Modalități diversificate de plată și rezervare fără avans

ASISTENȚĂ NON-STOP

Asigurăm suport tehnic auto și asistență rutieră completă

CELE MAI BUNE PREȚURI

Serviciu rent-a-car de la DOAR 12 euro/zi