Mașina închiriată, soluție de urgență atunci când autoturismul tău e avariat

Pe măsură ce te obișnuiești cu confortul pe care ți-l oferă propriul autovehicul, va fi extrem de dificil să te vai vezi vreodată în postura de a renunța la acesta, în favoarea transportului în comun sau a serviciilor de taximetrie. Totuși, există situații în care nevoia te va pune în situația de a găsi o soluție de compromis, spre exemplu atunci când mașina îți este avariată sever în urma unui accident, ori se află la service-ul auto pentru mai multe zile consecutiv, pentru a remedia diverse erori mecanice sau electrice. Ce e de făcut în situația de față, astfel încât să nu pierzi tot confortul cu care te-ai obișnuit? Apelezi la o mașină în regim rent-a-car!

Rutina unei persoane care deține propriul autovehicul și cea a uneia care circulă cu mijloacele de transport în comun este complet diferită. Dacă prima își poate organiza programul zilnic oricum dorește, deoarece are o mașină la dispoziție și se poate mișca fără probleme peste tot prin oraș, în cazul celei de-a doua persoane totul depinde de programul după care circulă mijloacele de transport în comun. Astfel, în loc să renunți la confortul cu care te-ai obișnuit atât de bine, noi îți propunem o alternativă prin care vei avea la fel de multă flexibilitate în trafic, chiar și atunci când propriul autoturism este avariat.

Închirierea unui autoturism rent-a-car. Tot ce trebuie să știi despre acest serviciu

Poți închiria mașina pe perioada dorită - presupunând că mașina ta a suferit doar avarii minore, timpul în care va trebui să o înlocuiești va fi unul destul de scurt, de ordinul zilelor. În schimb, dacă mașina a trecut prin probleme mai grave, perioada reparațiilor va fi mai lungă, de la câteva săptămâni până la câteva luni. Ce faci în tot acest timp? Închiriezi mașina în regim rent-a-car și te bucuri de tot atâta confort ca și înainte. Avantajul acestui tip de serviciu este acela că poți alege perioada de închiriere conform nevoilor tale, de la câteva zile și până la perioade lungi de timp, de ordinul săptămânilor sau chiar lunilor. În funcție de perioada de închiriere, se calculează un cost pe care îl achiți în momentul în care ți se predau cheile noului autovehicul. Cu cât durata de închiriere este mai mare, cu atât mai avantajos va fi prețul total pe care îl vei achita.

Ai opțiune de prelungire a contractului - lucrurile nu se rezolvă întotdeauna așa cum le planificăm, iar acest lucru ar putea fi aplicat chiar și în cazul autoturismului tău avariat. Astfel, perioada în care va trebui să conduci o altă mașină s-ar putea extinde mai mult decât ai stabilit tu inițial. Nicio grijă, căci serviciul de rent-a-car se poate prelungi la nevoie. Când perioada de încheiere a contractului de închiriere se apropie, anunță reprezentanții firmei că vrei să prelungești serviciul sau să semnezi un contact nou și, de ce nu, să conduci o mașină diferită de cea pe care ai ales-o inițial.

Conduci o mașină performantă și nouă - că tot veni vorba de mașini și alegerea acestora, închirierea în regim rent-a-car este cu siguranță un lucru pe placul oricărui pasionat de mașini performante. Asta pentru că flota auto propusă spre închiriere este cât se poate de variată, cu modele auto performante, noi și moderne. Găsești de închiriat mașini de toate tipurile, de la autovehicule de familie și până la modele sport, poțiuni de dotare acestora cu diverse accesorii necesare la drum lung, spre exemplu sistem GPS sau scaun auto pentru copii, plus o mulțime de alte facilități. Analizează cu atenție oferta de închiriere propusă și bucură-te de o experiență inedită la volan, alături de rent-a-car Autorom!